Udredning af ADD og ADHD

Velkommen til MEDIPRAX, hvor vi specialiserer os i udredning og behandling af ADD og ADHD. Vores dedikerede team af speciallæger og specialpsykologer er klar til at støtte dig gennem hvert trin af processen – fra den indledende forsamtale til et personligt tilpasset udrednings- og behandlingsforløb.

Vores udredningsforløb for patienter med ADD eller ADHD er sammensat efter mange års erfaring med henblik på at give en hurtig og dybdegående udredning samt behandling i trygge rammer.

Forsamtale til ADD- eller ADHD-udredning

Hos os får du en hurtig og grundig vurdering, da vi har kort ventetid på kun 1-2 uger. Denne indledende samtale vil afklare, om det er relevant for dig at fortsætte med en mere omfattende udredning.

Udredningsprocessen for ADD eller ADHD

Individuel tilgang: Da ADD og ADHD manifesterer sig forskelligt fra person til person, er antallet af nødvendige sessioner for en fuldstændig udredning varierende. Det betyder, at nogle klienter kan kræve flere sessioner end andre for at opnå en grundig forståelse og vurdering.

Fast pris: På trods af variationen i antallet af sessioner opretholder vi en fast pris for hele udredningsprocessen. Dette sikrer, at du kan planlægge økonomisk uden bekymringer om yderligere omkostninger – uanset omfanget af din individuelle udredningsproces.

Vores udredningsproces inkluderer:

  • en selvrapporteringsskala (ASRS v. 1.1)
  • et dybdegående interview med fokus på psykiske symptomer og tidligere udfordringer
  • en standardudredning baseret på ICD-10 kriterier og brug af DIVA-5 diagnostisk interview
  • en somatisk vurdering af en læge.

Efter en grundig udredning tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb, der er tilpasset dine unikke behov. Du kan læse mere om behandling af ADD og ADHD her.

Her kan du få udredning af ADD og ADHD

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores tjenester på flere lokationer i Danmark. Det gør vi for at imødekomme dine behov bedst muligt. Du finder vores fysiske klinikker her:

  • Odense
  • Frederiksberg
  • Aarhus

Kommende Lokationer:

  • Aalborg
  • Svendborg
  • Lyngby

Hvis du ikke er i nærheden af en af vores klinikker, tilbyder vi også videokonsultationer. På den måde sikrer vi, at det geografiske aldrig bliver en stopklods for at få den nødvendige hjælp.

Bestil tid nu, og bliv udredt

Ventetiden er kort!

Hos MEDIPRAX forpligter vi os til at yde en omfattende og medfølende behandling. Vores mål er at give dig de redskaber og den støtte, du har brug for til at navigere i hverdagen med ADD eller ADHD.

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod en bedre forståelse og håndtering af ADD eller ADHD.